Cuidem de tu i per a tu

Serveis Auxiliars Arena neix amb la finalitat d'ajudar a les persones que sempre han estat allà quan més les necessitàvem, pendents de nosaltres.

A totes aquelles persones que per circumstàncies diverses no puguin desenvolupar-sols i necessiten ajuda per a realitzar qualsevol activitat de la vida quotidiana. Passaran a formar part de la nostra família, en Serveis Auxiliars Arena no serà un client més, formessis part de la nostra gran família.

Vivim en un món que se centra en el treball, l'estrès i cada vegada el nostre temps és més valuós i escàs. No podem dedicar-nos als nostres tant com voldríem ni tan sols podem ocupar-nos de nosaltres mateixos. Per això et dóna l'oportunitat que necessites. Aquest temps que necessites extra per a tu i els teus.

Perquè tots necessitem ajuda en algun moment, nosaltres estem per fer-te la vida més fàcil.

No crec que alguna vegada pugui trobar les paraules per expressar-li la meva profunda gratitud per tot el que ha fet per mi i seguir fent. Ets, literalment, el meu salvavides.

Angelina Pérez, Tarragona

Vaig estar tres mesos de baixa sense poder-me moure massa. Em van ajudar en totes les tasques de casa tres hores al dia. Un servei excel·lent i molt recomanable.

Alberto Fernandez, Cambrils

Per horaris necessitàvem algú que pogués acompanyar a la nostra mare al centre de l’Alzheimer de Reus i Iván es va encarregar de trobar-nos a la persona perfecta per ajudar-nos. Estem molt agraïts.

Robert Vicenç, Reus

Llámanos: 692 52 95 77

Carrer del Gasòmetre, 41, 43, D PIS 1, Tarragona

Seguridad Leon 2018 SL © 2023. All Rights Reserved.

Creado por Sixformedia